Overlijden Bob Kerssens

Commissaris BewonersdoorCommissaris Bewoners

Overlijden Bob Kerssens

1993 – † 2017

Beste leden en bekenden van WijWonen,

Met groot verdriet in ons hart, delen we u mee dat onze bestuursgenoot Bob Kerssens maandag 14 augustus jl. is overleden. Volkomen onverwacht is hij van ons heen gegaan.

Bob heeft zich 2,5 jaar lang ingezet voor WijWonen, een tijd waarin de organisatie een enorme professionele groei heeft doorgemaakt. Bob is begonnen als Commissaris Bewoners, is vervolgens penningmeester geweest en heeft hierna nog een half jaar de rol heeft mogen vertolken die hem het beste paste: voorzitter. Als WijWonen bestuur representeren we een grote groep mensen die we eigenlijk niet kennen, maar Bob in het speciaal kwam altijd vol passie en professionaliteit voor deze mensen op. Hiermee wist hij altijd de mensen om hem heen te enthousiasmeren en motiveren. Hij stond in alles voor kwaliteit.

Maar ook als vriend zullen we Bob ontzettend missen. De oprechte interesse die hij in een ieder van ons had was bijzonder. Iedereen wist dat we bij hem altijd voor advies kon komen, professioneel of persoonlijk, hij was een bindende factor voor het hele bestuur. Naast alle verdrietige emoties, voelen we ons trots en bevoorrecht, dat we zoveel met Bob mochten beleven, dat we van hem mochten leren en met hem konden lachen. Deze momenten zullen we nooit vergeten.

Ons medeleven gaat uit naar zijn familie, vrienden en een ieder die hem dierbaar was. Heel WijWonen wenst hen allen veel sterkte.

Het WijWonen bestuur

Over de auteur

Commissaris Bewoners

Commissaris Bewoners editor