Bestuursinteresse?

Bestuursinteresse?

Heb je interesse om ons bestuur te versterken?

Heb je altijd al een parttime bestuursfunctie willen doen dat zowel gezellig als leerzaam is? Dan zijn wij op zoek naar jou, want we zijn weer op zoek naar twee nieuwe bestuursleden!

WijWonen Delft is de vereniging die zich inzet om de kwaliteit van de studentenkamer die je huurt bij DUWO te verbeteren. Met meer dan 8.000 leden is WijWonen de grootste vereniging van Delft en zijn de belangen, maar ook de mogelijkheden groot! Wij zetten ons op basis van input uit onze leden in voor een kwaliteitsverbetering op alle vlakken van het wonen in een studentenkamer van DUWO. Dit gaat van kleine lokale onderwerpen als fietsenstallingen, tot grote adviezen aan de directie van het complete DUWO-concern.

Een periode in het parttime bestuur van WijWonen staat goed op je CV, is leerzaam en levert een goed zakcentje op! Op dit moment zijn we op zoek naar zowel een Commissaris Koepel als een Commissaris Promo. Als Commissaris Koepel houd je je bezig met de onderwerpen die op DUWO landelijk niveau besproken worden en de Commissaris Promo is verantwoordelijk voor de manier waarop WijWonen zich naar de buitenwereld presenteert.

Wil je meer weten? Check het uitgebreide functieprofiel hieronder. Let op, het is een behoorlijk document. We willen zo volledig mogelijk zijn, maar omdat WijWonen zulke diverse kanten heeft is het lastig een samenvatting te geven.

En mocht je dan nog steeds enthousiast zijn of nog vragen hebben, mail dan naar voorzitter@wijwonendelft.nl

Klik hier om het bestand te downloaden.

About the author

Commissaris Promotie

Commissaris Promotie administrator