Wij zijn op zoek naar parttime bestuursgenootjes! Er komen verschillende functies vrij, dus er kan flexibel gekeken worden naar je interesses en op welk gebied je meer wil leren. Naast de formele bestuursvergaderingen wordt er tweewekelijks vooraf samen gegeten op ons kantoor in hartje centrum. Daarnaast zijn er bestuursuitjes en gaan we tweemaal per jaar gezamenlijk op beleidsweekend.

Wat verwachten wij van jou?
– Je bent gemotiveerd om de woonervaring van je medestudenten zo comfortabel mogelijk te maken;
– Je vind het leuk om in teamverband te werken;
– Je hebt gemiddeld 10-12 uur per week de tijd voor bestuurstaken;
– Je bent student en huurt bij DUWO.

Wat kan je van ons verwachten?
– Een leerzame en relevante ervaring voor op je CV.
– Gezellige bestuursgenootjes en leuke activiteiten.
– Een bestuursvergoeding.

Welke functies zijn er bij WijWonen?
Commissaris Koepel (2x): Vind je het leuk om ervaring op te doen met beleidsvraagstukken? Jasje dasje en heel de randstad door langs alle DUWO vestigingen! Je voert overleg op landelijk DUWO niveau samen met zusterverenigingen uit Den Haag, Leiden, Amsterdam en Amstelveen en schrijft adviezen voor voorgenomen beleidswijzigingen. Je doet dit samen met een bestuursgenootje;
Commissaris Bewoners (2x): Zin om problemen op te lossen? Voor jou kennen de complexen in Delft na een paar maanden geen geheimen meer! Je helpt huurders uit Delft met hun vragen en klachten, ondersteunen van BC’s (bewonerscommissies) in Delft en voeren van overleg met DUWO Delft hierover. Je doet je taken met z’n tweeën;
Commissaris Promo: Ben je echt een pro in de programma’s binnen de Adobe Creative Suite? Als commissaris Promo ondersteun je de commissaris bewoners met posts op social media, de website en daarnaast ontwerp je flyers, posters en gadgets. Daarnaast vergroot je met jouw expertise de naamsbekendheid van WijWonen;
Penningmeester: Ben je heel goed met cijfertjes en vind je het leuk om knopen door te hakken wanneer het gaat over geld? Als penningmeester doe je dat, maar daarnaast nog veel meer. Je bent onderdeel van het dagelijks bestuur en zet enquêtes uit onder de accommodate studenten;
Secretaris: Vind je datumprikkers ook zo satisfying? Als secretaris verwelkom je de nieuwe leden per mail, zit je aan tafel met de gemeente tijdens de prestatieafspraken en zorg je voor goede verslaglegging. Daarnaast ben je onderdeel van het dagelijks bestuur;
Voorzitter: Ben je goed in het aansturen van een team? Het is jouw uitdaging om de neuzen dezelfde kant op te krijgen en te houden. Je bent naar onze partners het gezicht van de vereniging, één met bijna 9.000 leden. Daarnaast zit je de bestuursvergaderingen en ALV’s voor.

Op dit moment zoeken we in elk geval naar nieuwe commissarissen Koepel en Bewoners en een penningmeester. Heb je andere interesses? Laat het dan ook weten! Doorstromen naar andere functies kan ook na verloop van tijd. Omdat we niet per collegejaar wisselen en gemiddeld 1.5 tot 2 jaar actief zijn als bestuurslid (minimaal 1 jaar), is er veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Naast je bestuursvergoeding is er zelfs een potje voor relevante cursussen.

Interesse of heb je nog vragen? Mail ons op info@wijwonendelft.nl. Je kan vrijblijvend langskomen om een vergadering bij te wonen!