Het bestuur

Het bestuur van Huurdersorganisatie WijWonen Delft bestaat uit vijf parttime bestuursleden. We zijn allemaal nog student en zetten ons in voor het woongemak van iedereen die bij DUWO Delft huurt. Elke dinsdag vergaderen wij in ons monumentale kantoorpand te Papenstraat 20W, hiernaast zijn we enkele uren per week bezig met het vervullen van onze taken.

Elke zes weken hebben wij een vergadering met DUWO. Hierbij worden adviesaanvragen, beleidswijzigingen, grote problemen, financiën e.d. besproken. Op landelijk niveau werken wij samen met onze zusterverenigingen in Amsterdam, Amstelveen, Leiden en Delft. Hier worden “DUWO-brede” adviesaanvragen geschreven en het algemeen beleid van DUWO besproken. 

Het Dagelijks bestuur

Tom Schuurmans

Tom Schuurmans

Voorzitter

Ik waak erover dat ons beleid op een professionele en kwalitatieve manier in de praktijk gebracht wordt. Daarnaast houd ik ook het intern functioneren in de gaten. Als gezicht van de vereniging ben ik tevens het aanspreekpunt voor alle stakeholders die de Delftsche student een fijne tijd in zijn/haar studentenwoning willen bezorgen.

Daarnaast onderhoud ik de website van WijWonen, en zorg ik ervoor dat onze leden in zowel Nederlands als Engels op de hoogte worden gehouden via onze periodieke nieuwsbrief.

MARCO XAUSA

MARCO XAUSA

Penningmeester

Als secretaris ben je verantwoordelijk voor de verslaglegging van de vereniging, houd je toezicht op de opvolging van acties van medebestuursleden en beheer je de ledenadministratie. Daarnaast behandel je de dossiers die op lokaal niveau spelen. Hierbij sta je veel in contact met de gemeente Delft om het wonen voor studenthuurders zo aantrekkelijk mogelijk te maken.

 

 

 

Gezocht

Gezocht

Secretaris

Als secretaris ben ik verantwoordelijk voor de verslaglegging van de vereniging, houd ik toezicht op de opvolging van acties van medebestuursleden en beheer ik de ledenadministratie. Daarnaast behandel ik de dossiers die op lokaal niveau spelen. Hierbij sta ik veel in contact met de gemeente Delft om het wonen voor studenthuurders zo aantrekkelijk mogelijk te maken.

 

 

 

De koepel

DAVID SARKISIAN

DAVID SARKISIAN

Commissaris Koepel

In december 2018 ben ik aangetreden als commissaris koepel van WijWonen. Dit houdt in dat ik me voornamelijk bezig houd met zaken die ook buiten Delft spelen, dus op landelijk niveau. Beleid dat bijvoorbeeld gaat over nieuwbouw, maar ook hele actuele onderwerpen zoals internationalisering en duurzaamheid komen allemaal aan bod tijdens vergaderingen.

Hierbij is ook een belangrijke taak dat ik de communicatie met zowel DUWO, als met onze zusterorganisaties goed onderhoud om de samenwerking soepel te laten verlopen. In mijn tijd als bestuurslid zal ik proberen de belangen van de hurende studenten zo goed mogelijk te behartigen in de diverse dossiers die langskomen.

DENNIS BOTMAN

DENNIS BOTMAN

Commissaris Koepel

Als commissaris Koepel houd ik me bezig met het beleid van DUWO op landelijk niveau. In deze functie neem ik zowel een controlerende rol als een co producerende rol aan. Hierbij zijn de belangen van onze leden altijd de belangrijkste leidraad. Verder probeer ik in mijn functie altijd te zoeken naar nieuwe partijen om mee samen te werken.

Lokaal

ELIZE VAN DONGEN

ELIZE VAN DONGEN

Commissaris Bewoners

Samen met Julian bekleed ik de functie van Commissaris Bewoners. Dit houdt in dat wij een aanspreekpunt zijn voor de huurders, op het moment dat zij dit nodig hebben. Wij komen op voor de belangen van zowel de nationale als de internationale student en zoeken altijd naar een passende oplossing. Dit doen wij door goed contact te onderhouden met onder andere DUWO Delft.

De reden dat ik het bestuur wilde versterken, is omdat ervan houd om mensen te helpen en later in de huizenmarkt wil gaan werken. Dit is voor mij een goede uitdaging waar ik veel van ga leren.

JULIAN VAN 'T HOOFT

JULIAN VAN 'T HOOFT

Commissaris Bewoners

Als commissaris bewoner houd ik me bezig met de kerntaak van WijWonen, namelijk de huurperiode van de huurders zo aangenaam mogelijk maken. Bij elke praktische bezigheid van de commissaris bewoner, komt deze kern terug. Aangezien in Delft meer dan 8000 studenten huren bij DUWO en het onze kerntaak is om de belangen van de huurder te behartigen, wordt de functie bekleedt door twee mensen.

Als commissaris bewoners houden we contact met de BC´s, de individuele huurder en natuurlijk met DUWO zelf. We houden ons ook bezig met specifieke dossiers, zoals het Leefbaarheidsbudget. Zo hebben wij een document opgesteld om meer helderheid te geven over dit budget.

Stuur ons een mail

Ons mailadres is info@wijwonendelft.nl.

w

Stuur ons een appje

Op ons telefoonnummer: 06-24760240.

Kom langs op ons kantoor

Alleen op afspraak. Papenstraat 20w, Delft.