Interesse?

WijWonen is de huurdersorganisatie van DUWO Delft. We vertegenwoordigen meer dan 8.000 studenten, waardoor we altijd bezig zijn met actuele huurzaken op zowel lokaal niveau (Delft) als op landelijk niveau. Want we mogen meepraten over het algemene beleid van DUWO Nederland! Dit maakt het werk leuk, want het is erg divers. Omdat we een partner zijn van DUWO, praten met de gemeente en af en toe officiële beleidsadviezen schijven, wordt een professionele houding verwacht. Maar we vergeten zeker niet dat een goede samenwerking als bestuur ook belangrijk is! We hebben iedere maand een bestuursuitje, gaan 2 keer per jaar op weekend en eten altijd samen voor onze wekelijkse vergadering.
Lijkt het jou leuk om bij ons bestuur te komen doen? Dat komt goed uit, want we zijn weer op zoek naar drie nieuwe mensen die ons team komen versterken! Wil je meer weten? Lees hieronder het functieprofiel!

Let op, het is een behoorlijk document. We willen zo volledig mogelijk zijn, maar omdat WijWonen zulke diverse kanten heeft is het lastig een samenvatting te geven.

En mocht je dan nog steeds enthousiast zijn of nog vragen hebben, mail dan naar
voorzitter@wijwonendelft.nl


Klik hier om het bestand te downloaden.