Interesse?

WijWonen is de huurdersorganisatie van DUWO Delft. We vertegenwoordigen meer dan 8.000 studenten, waardoor we altijd bezig zijn met actuele huurzaken op zowel lokaal niveau (Delft) als op landelijk niveau. Gaaf, want we mogen meepraten over het algemene beleid van DUWO Nederland en daarnaast meedenken over hoe we dit het beste kunnen uitvoeren in Delft!

Wettelijk heeft een huurdersorganisatie veel rechten en plichten. Daarom wordt een professionele houding van het bestuur verwacht, maar we vergeten zeker niet dat een goede samenwerking als bestuur minstens zo belangrijk is! Daarom hebben we iedere maand een bestuursuitje, gaan we 2 keer per jaar op weekend en eten we altijd samen voor onze wekelijkse vergadering.

Lijkt het jou leuk om bij ons bestuur te komen doen? Dat komt goed uit, want we zijn weer op zoek naar twee nieuwe mensen die ons team komen versterken, namelijk een Commissaris Koepel en een Commissaris Promo! Als commissaris koepel houdt je je bezig met de onderwerpen die op DUWO landelijk niveau besproken worden en de commissaris promo is verantwoordelijk voor de manier waarop WijWonen zich naar de buitenwereld presenteert. Wil je meer weten? Lees hieronder het functieprofiel!

Let op, het is een behoorlijk document. We willen zo volledig mogelijk zijn, maar omdat WijWonen zulke diverse kanten heeft is het lastig een samenvatting te geven. Mocht je na het lezen nog steeds enthousiast zijn of nog vragen hebben, mail dan naar voorzitter@wijwonendelft.nl


Klik hier om het bestand te downloaden.