Ken jij je huurrechten al?

Ken jij je huurrechten al?

Weet jij waar je allemaal recht op hebt als het gaat om huren? Dit kan nog wel eens ingewikkeld zijn en daarom hebben wij van WijWonen samen met vijf studenten organisaties uit Delft, SHS Delft, STIP, ORAS, VSSD en Wetswinkel Delfland een interactief document opgesteld. Hierin worden de belangrijkste regels over het huurrecht voor studenten beknopt weergegeven.

Je kunt er algemene tips vinden en vooral heel veel handige linkjes naar de juiste websites voor meer informatie. Heb je dus een keer een vraag over je huurrecht, bijvoorbeeld of jij recht hebt op huurtoeslag, of je spullen van de vorige bewoner moet overnemen, hoelang je verhuurder de tijd heeft om bepaalde gebreken op te lossen, neem dan vooral een kijkje in dit document.

Mocht je nog iets onduidelijk vinden of ergens anders mee zitten, kan je natuurlijk ook altijd een mailtje sturen naar bewoners@wijwonendelft.nl.


Groetjes,
Het bestuur van WijWonen