Wij zoeken nieuwe bestuursleden!

Wij zoeken nieuwe bestuursleden!

Op zoek naar iets leuks én leerzaams naast je studie? Dan is een bestuursfunctie bij WijWonen iets voor jou!

Vertegenwoordig alle 8500+ DUWO huurders in Delft, krijg een mooie vergoeding, maak gebruik van een monumentaal kantoor in het centrum en heb een hele gezellige tijd met medestudenten! Interesse? Lees dan verder!


Lieve WijWonen-leden,

Wij zijn op zoek naar nieuwe bestuursleden voor huurdersvereniging WijWonen. WijWonen vertegenwoordigt de 8.500+ huurders van studenthuisvester DUWO in Delft. Wij werken samen met DUWO om het huurdersbeleid zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen van de huurders als hun belangen tegengesteld zijn aan die van DUWO. Wij gaan in gesprek met DUWO óf de gemeente om de belangen van de huurders te behartigen, ook op landelijk niveau! Het is een zeer leerzame ervaring om met een grote corporatie als DUWO samen te werken en echt iets te betekenen voor de student huurders bij DUWO.

Het is een part-time bestuur waarbij je ongeveer 10 uur in de week bezig bent met het bestuur. Er is een mooie vergoeding voor het werk wat je zult doen en het is makkelijk te combineren naast je studie. Het is een hele leerzame ervaring, maar we hebben het ook heel gezellig samen en is er ook tijd voor ontspanning. We gaan vaak op bestuursuitjes en borrelen na een vergadering altijd nog even na.

Als je het leuk zou vinden kunnen we een keer afspreken om het te hebben over het bestuur en de vereniging. Hier kan je alle vragen stellen die je hebt. Dit is geheel vrijblijvend en dan kan je daarna beslissen of het wat voor je is.

De functies die vrijkomen op het moment:

  • Secretaris,
  • Commissaris Promo
  • Commissaris Externe Relaties

Mocht je interesse hebben in het bestuur of meer vragen hebben horen we het graag! Je kunt ons bereiken op de mail: info@wijwonendelft.nl.

We kijken ernaar uit je meer te vertellen over deze mooie vereniging, en wellicht tot gauw!