Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 20-03-2023

Uitnodiging Algemene Ledenvergadering 20-03-2023

(English below)

Beste WijWonen-lid,

Op maandag 20 maart 2023, om 20:00 uur, organiseren wij weer onze Algemene Ledenvergadering (ALV). Deze zal plaatsvinden op ons kantoor (Papenstraat 20W).

Als DUWO huurder ben jij lid van huurdersorganisatie WijWonen. Op ALV’s presenteren wij graag de ontwikkelingen die de organisatie doormaakt, en houden we onze leden op de hoogte van wat WijWonen de afgelopen tijd voor hen heeft betekend. Deze ALV zal het jaarverslag van 2022 gepresenteerd worden en zullen de jaarrekening 2022 en een rectificatie van de jaarrekening 2021 gepresenteerd worden en in stemming worden gebracht. Ook zal er gestemd worden over de aanstelling van Sten van Vliet als commissaris bewoners, Jesse Joosten als commissaris koepel en Dante Pusceddu als commissaris koepel. De agenda en de relevante stukken zijn te vinden in de bijlagen.

Als je wilt aansluiten, laat het ons dan van tevoren weten door je aan te melden via deze link.

Wij zijn trouwens nog opzoek naar een penningmeester en een commissaris bewoners! Mocht je interesse hebben in een gezellig part-time bestuur waar veel te leren valt? Mail ons voor meer info of kom gezellig op de ALV!

Huurdersorganisatie WijWonen Delft.


Invitation General Meeting

The ALV (general meeting) and its documents are formally in Dutch. However, you can still attend and ask us questions at the end of the meeting.

Dear WijWonen-member,

Monday the 20th of March 2023, at 20:00, we organize our general meeting again. The meeting will be in our office (Papenstraat 20W).

As a tenant at DUWO, you are a member of WijWonen. In our general meetings, we present the developments WijWonen makes, and we present what WijWonen has been able to do for its members. This general meeting, the annual accounts 2022 and rectification of the annual accounts 2021 will be presented and put to the vote and the annual report 2022 will be presented. There will also be a vote to appoint Sten van Vliet as commissioner bewoners, Jesse Joosten as commissioner koepel and Dante Pusceddu commissioner koepel. The agenda and other related files can be found in the attachments.

If you would like to join this meeting, please let us know by filling in the Google Form in this link.

Hopefully until then!

Tenant’s organization WijWonen Delft.


Bijlagen/attachments:

Agenda ALV-1

Bijlage 1: Notulen ALV-4, 21-11-2022

Bijlage 2: Rooster af- en aantreden

Bijlage 3: Jaarrekening 2021

Bijlage 4: Jaarrekening 2022

Bijlage 5: KasCo verslag

Bijlage 5: Wijziging post 590

Bijlage 7: Jaarverslag 2022

Aanmeldingslink